Deputatul PNL acuzat de Olguţa Vasilescu că a complotat cu Iohannis împotriva lui Iordache: Nu am discutat cu preşedintele la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu nu a dovedit acuzaţia făcută. FOTO  Inquam Photos
Lia Olguţa Vasilescu nu a dovedit acuzaţia făcută. FOTO  Inquam Photos

Deputatul PNL Nicolae Neagu i-a dat răspuns Liei Olguţa Vasilescu, miercuri, după ce aceasta l-a acuzat pe liberal că ar fi mers la Florin Iordache cu telefonul pentru a-l pune în legătură cu Klaus Iohannis, în contextul în care Opoziţia încerca revocarea lui Iordache şi a lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

„Nu am discutat cu preşedintele Klaus Iohannis de la o întâlnire pe care am avut-o cu dânsul cred că în urmă cu vreo trei săptămâni. Alte discuţii cu dl preşedinte nu am avut nici în fapt, nici pe telefon. Nu am telefonul domniei sale, nu am discutat cu domnia sa, nu am fost sunat de domnia sa, de absolut nimeni de la Palatul Cotroceni. Dacă cineva speculează că ar fi fost o discuţie cu dl preşedinte Iohannis este eventual o temere a unora, dar acest lucru nu s-a produs. Este adevărat că, la un moment dat, m-am îndreptat spre preşedintele de şedinţă, dl Iordache, şi i-am sugerat că ceea ce ar trebui să facă din punctul domniei sale de vedere a făcut, că între timp s-a constatat o altă majoritate, care a votat ceva - şi anume demisia sa şi a domnului preşedinte Dragnea şi că ar trebui ca în acel moment să îşi încheie misiunea“, a declarat Neagu, la Parlament.

Liberalul susţine că de pe telefonul său „ar fi fost exclus” ca cineva să discute cu Florin Iordache şi a adăugat că el nu vorbeşte niciodată la telefon cu şeful statului. „Se poate verifica. Am un număr de telefon care se află pe site (al Camerei Deputaţilor - n.r.), este public. Oricând se poate vedea dacă am vorbit sau nu am vorbit (cu Iohannis - n.r.). Nu am nicio chestiune de ascuns. Nu doar că nu vorbeam cu dl preşedinte, nu vorbeam cu nimeni la telefon.  Fiind deputat de Sibiu, s-ar putea să fi fost şi acest motiv: 'hai să mai băgăm ceva în această temă”. Totul este o strategie la care s-au gândit pentru a inflama în continuare pe această temă“, a continuat Neagu.

Olguţa Vasilescu, acuzaţii fără precedent: Un deputat PNL s-a dus cu telefonul la Iordache şi i-a spus să vorbească cu Iohannis

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite