Deputatul PDL, Costică Canacheu, despre demisia lui Boc: „În partid nu s-a vorbit, nu s-a decis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Costică Canacheu a declarat, ieri, că subiectul plecării lui Emil Boc de la conducerea Guvernului nu s-a discutat la nivelul partidului, însă demiterea Guvernului sau a premierului este "o variantă întotdeauna la îndemâna coaliţiei".

"Varianta retragerii unui Guvern este întotdeauna în portofoliul unei structuri politice sau a unei coaliţii aflate la guvernare. Restul sunt încercări de a specula în zona informaţiilor publice. Nu s-a vorbit, nu s-a hotărât , nu s-a decis", a spus Canacheu.

"În momentul în care am apărut în spaţiul public, suntem perisabili. Adică avem un timp de întrebuinţare care se consumă şi trebuie să facem pasul lateral sau înapoi", a mai apreciat preşedintelen Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, nemulţumirea parlamentarilor PDL a fost declanşată de faptul că premierul Emil Boc le-a spus, la începutul şedinţei, că ştie ce are de făcut, dar nu poate să le spună şi că mai are nevoie de "nişte piese în puzzle".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite