Deputatul Gheorghe Ciobanu a trecut din PDL la PSD. 15 primari din Timiș îl urmează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Gheorghe Ciobanu
Deputatul Gheorghe Ciobanu

Deputatul de Timiş Gheorghe Ciobanu care şi-a anunţat, miercuri, demisia din PDL, s-a înscris în PSD, a anunţat, joi, la Timişoara, liderul social-democrat Victor Ponta, precizând că alături de Ciobanu au trecut la PSD 15 primari din judeţul Timiş.

„Am venit la Timişoara ca să îi spun bun venit domnului deputat Ciobanu alături de noi, un om pe care îl cunosc de foarte mulţi ani şi pe care l-am dorit alături de mine. Alături de domnul Ciobanu au venit în echipa PSD un număr de 15 primari şi sperăm să câştigăm cât mai multe voturi şi să avem o prezenţă din ce în ce mai puternică", a declarat Victor Ponta, citat de Mediafax.

Citiți și: Deputatul Gheorghe Ciobanu a demisonat din PDL

La rândul său, deputatul Gheorghe Ciobanu a spus că a trecut la PSD pentru că are încredere în Victor Ponta.

"După cum mă cunoaşteţi, am avut o politică a cetăţeanului, am sprijinit cetăţenii, bisericile, pensionarii şi copiii. Declaraţiile mele au fost constante. Am trecut la PSD pentru că am încredere în Victor Ponta. Am purtat aceste discuţii mandatat de primarii din colegiul meu. Am avut discuţii cu domnul preşedinte Victor Ponta, m-a convins să vin alături de dânsul în procesul de reformă a clasei politice", a spus Gheorghe Ciobanu.

Deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din partid.

Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputaţilor. El a ocupat în trecut funcţiile de subprefect al judeţului Timiş şi de consilier local la Timişoara, iar în perioada 2002-2003 a fost director executiv la clubul Poli AEK Timişoara.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite