Deputatul AKM: Nu există să fie condamnat preşedintele Liviu Dragnea. Să vă băgaţi în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a declarat luni că preşedintele partidului, Liviu Dragnea, este nevinovat şi că poporul îi va arăta „sistemului paralel” dacă va mai continua să „influenţeze judecătorii”.

Cătălin Rădulesc le-a transmis jurnaliştilor că ar trebui să „bage la cap” că Liviu Dragnea este nevinovat şi că nu va ajunge la închisoare pentru că este nevinovat.

„Ne-am săturat de ceea ce s-a întâmplat în 2013, când s-a întâmplat ca la sute de lideri PSD să li se facă dosare. Eu cred că s-a terminat cu momentul ăla. Dacă sistemul paralel îşi va mai permite ca să treacă în acest moment şi să influenţeze judecătorii, cred că poporul le va arăta ce înseamnă judecata poporului. (...)Nu există să fie condamnat preşedintele Liviu Dragnea, pentru că nu e vinovat ca să fie condamnat. Nu există această variantă pentru noi şi eu cred că e bine să vă băgaţi în cap. Noi ştim că acest preşedinte al nostru este nevinovat şi cred că trebuie să se termine cu aceste practici nenorocite”, a declarat Rădulescu la Parlament, citat de Hotnews.

Deputatul AKM i-a apreciat apoi pe judecători pentru cu „au fost extrem de buni, au amânat decizia pentru a aştepta hotărârea Curţii Constituţionale”.

Liviu Dragnea a fost audiat, luni, la Curtea Supremă, în dosarul în care a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare în primă instanţă. El a susţinut în continuare că este nevinovat şi că nu are încredere în DNA. Magistraţii au amânat pronunţarea unei sentinţe definitive pentru data de 20 mai.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite