Deputatul AKM jubilează: Ce vor spune Timmermans şi  Juncker dacă doamna Kovesi va fi acuzată, dacă va începe urmărirea penală?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu aşteaptă reacţiile liderii europeni care au criticat legile Justiţiei. "Chiar sunt foarte curios să vedem acest tam-tam făcut în aceşti ani de zile, în condiţiile în care vor fi probe clare şi se va arăta foarte clar că doamna Kovesi a făcut ce a făcut, sunt curios să văd reacţiile acestor oameni care în decursul timpului au atacat virulent şi partidul şi Guvernul şi politica făcută de noi", spune Rădulescu.

„Eu cred că de data asta europenii cei mai viguroşi care comentau vis-a-vis de modificările legilor justiţiei, într-un fel sau altul - şi comentează şi în prezent -, pe care le făcea Parlamentul şi care avea autoritatea să facă politica penală a acestui stat, fiind pus de acest popor prin vot, eu cred că de data asta şi domnul Timmermans şi domnul Juncker, chiar sunt curios să văd care vor fi reacţiile celor mai răi adversari, să zicem, ai PSD-ului şi ai politicii făcute de PSD, ce vor spune în momentul în care doamna Kovesi se află în situaţia asta. Sau ce vor spune dacă doamna Kovesi va fi acuzată, dacă va începe urmărirea penală. Chiar sunt foarte curios să vedem acest tam-tam făcut în aceşti ani de zile, în condiţiile în care vor fi probe clare şi se va arăta foarte clar că doamna Kovesi a făcut ce a făcut, sunt curios să văd reacţiile acestor oameni care în decursul timpului au atacat virulent şi partidul şi Guvernul şi politica făcută de noi", a declarat, joi, la Parlament, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

El a spus că a auzit chiar că PNL o va propune pe Laura Codruţa Kovesi în locul lui Klaus Iohannis.

"Deci aici e deja un meci între, iată, domnul Iohannis şi doamna Kovesi, probabil că va fi interesant meciul ăsta... sau cu Cioloş... e un meci interesant aşa, între aceste personaje. Noi îl aşteptăm cu mare drag acest meci, să fie cât mai mulţi pe partea dreaptă, şi cu doamna Kovesi, vor fi chestiuni interesante, dezvăluiri interesante în decursul timpului, deci pentru noi e destul de bine", a mai spus el.

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi a anunţat, miercuri seara, la Europa FM, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Ea susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Laura Codruţa Kovesi remarcă faptul că această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite