Deputatul AKM îl atacă dur pe Negoiţă: Acest băieţaş a dat Bacalaureatul la 30 de ani. Până atunci a pus mochete. Procurorii DNA mănâncă la hotelul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut drept "deputatul AKM", a ieşit din biroul grupului parlamentar PSD în timp ce acolo se desfăşura şedinţa Comitetului Executiv, pentru a-i răspunde lui Robert Negoiţă la declaraţiile făcute la începutul CEx-ului. Rădulescu a lansat un atac la adresa acestuia, provocându-l să spună "câţi procurori mănâncă la restaurantul lui" şi ce se întâmplă cu dosarul său pentru evaziune fiscală.

„Ce zice el de mine? Păi să vă spună el câţi procurori DNA mănâncă la hotelul său şi ce se întâmplă cu dosarul său de evaziune fiscală de 20 de milioane de euro? Individul acesta trebuia să-şi rezolve cumva problemele cu justiţia, probabil că de asta a ieşit împotriva preşedintelui Dragnea. Acest băiţaş este un nimeni. O să cer să-i fie retras sprijinul politic pentru că el nu merită să conducă nimic. A dat Bacalaureatul la 30 de ani, până atunci a pus mochetă“, a declarat Cătălin Rădulescu la adresa primarului Sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiţă. 

Vicepreşedintele PSD, Robert Negoiţă, l-a criticat pe Liviu Dragnea înainte de şedinţa Comitetului executiv al PSD, spunând despre acesta că a greşit „cu multe“ şi că partidul „nu stă într-un singur om“. Totodată, întrebat despre afirmaţiile lui Cătălin Rădulescu, acesta a spus că "nu comentează declaraţiile unor indivizi care nu contează". 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite