Deputatul „AKM”, atac la Tăriceanu: Văd că l-a apucat dintr-odată un mare drag de preşedintele Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este nemulţumit de luările de poziţie ale lui Tăriceanu. Foto: Inquam.
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este nemulţumit de luările de poziţie ale lui Tăriceanu. Foto: Inquam.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a vorbit vineri despre consultările de la Palatul Cotroceni convocate de preşedintele Klaus Iohannis, sugerând că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a apropiat recent de şeful statului, în contextul în care „până acum un an de zile exista un meci aprig”. Rădulescu a mai spus că PSD nu poate fi şantajat şi deci nu va ieşi în public pentru a-l  anunţa pe Tăriceanu drept candidatul la prezidenţiale.

„A face un protocol de înţelegere a colegilor noştri de la ALDE cu un Preşedinte cu care până acum un an de zile îmi amintesc că domnull Tăriceanu era într-un meci aşa, aprig, cu preşedintele Iohannis, când îl făcea penal şi în toate felurile....Acum văd că l-a apucat dragul dintr-o dată, văd că e un mare drag aşa, faţă de preşedintele Iohannis. Eu am înţeles că probabil noi trebuie să fim şantajaţi. Dar e greu pe noi să ne şantajeze cineva, că noi ar trebui să ieşim public şi să spunem cât vrea dânsul că-l susţinem şi să-l şi numim candidat le prezidenţiale. Ne alegem noi momentul ăsta, nu ne place să fim, aşa, şantajaţi, de nimeni, nici măcar de colegii noştri din coaliţie”, a declarat  Cătălin Rădulescu, potrivit Mediafax. 

Deputatul „AKM” a mai precizat vineri că este nemulţumit şi de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, faţă de care ALDE îşi arată susţinerea, pe motiv că nu a îndeplinit sarcinile din programul de guvernare.

„Dacă ne uităm în fişa de post a ministrului Justiţiei. În funcţie de fişa de post şi de acest parcurs se fac şi evaluarea. Ministrul Justiţiei avea în fişa postului să facă legile justiţiei la minister, dânsul trebuia să le facă, cu Guvernul, nu Parlamentul României. A făcut legile justiţiei? Nu le-a făcut, corect? Tot în fişa dânsului era că trebuie să facă Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. A trebuit să le facem noi, dânsul nu s-a implicat. Deci domnul ministru al Justiţiei, cu tot respectul şi prietenia, în afară de a face două revocari ca să fie aşa, de imagine, nu a făcut ceea ce trebuia să facă. Legea amnistiei văd că nu o face, deşi e necesară să faci o reparaţie morală faţă de oamenii care au suferit şi care au fost condamnaţi nevinovaţi”, a explicat Cătălin Rădulescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite