Deputaţii şi senatorii PSD şi ALDE, şedinţă la Palatul Parlamentului pentru discuţii cu Viorica Dăncilă. Ce subiecte sunt pe agenda lor

Deputaţii şi senatorii PSD şi ALDE, şedinţă la Palatul Parlamentului pentru discuţii cu Viorica Dăncilă. Ce subiecte sunt pe agenda lor

Viorica Dăncila şi Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Senatorii şi deputaţii PSD şi ALDE se reunesc, duminică, la Palatul Parlamentului, la întâlnire urmând să participe şi premierul desemnat Viorica Dăncilă, printre temele care vor fi abordate numărându-se programul de guvernare şi priorităţile legislative.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Liviu Dragnea şi Viorica s-au întâlnit în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor. Tot acolo a venit şi Darius Vâlcov, unul dintre autorii programului de guvernare. 

Şedinţa comună a grupurilor parlamentare PSD şi ALDE, la care urmează să participe şi premierul desemnat Viorica Dăncilă, va avea loc la Parlament, începând cu ora 13.00.

 
Printre temele care vor fi abordate se numără priorităţile legislative. Premierul desemnat Viorica Dăncilă a enumerat, marţi, primele măsuri pe care le va lua ca prim ministru.
 
Întrebată care este cea mai importantă măsură pe care o va lua ca premier, Viorica Dăncilă a spus: „Putem vorbi de un Cod economic, de un Cod administrativ, putem vorbi de legea învăţământului, de legea pensiilor”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările