Deputat PSD, către un protestatar: Tu eşti mai infractor ca oricare. Dă-te dracu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Nistor. FOTO Arhivă Adevărul
Laurenţiu Nistor. FOTO Arhivă Adevărul

Deputatul PSD Laurenţiu Nistor a avut, joi, o reacţie dură faţă de un protestatar care-l critica pe Liviu Dragnea şi care spusese despre liderul social-democrat faptul că e „infractor“.

Vizita lui Liviu Dragnea la Deva a avut şi un incident mai puţin plăcut. Un protestatar a mers după Dragnea, premierul Mihai Tudose şi vicepremierul Marcel Ciolacu şi a folosit mai multe cuvinte dure la adresa liderului PSD. „Dragnea scriitor! Infractorule! Penalule!”, îi strigă unul dintre cei oamenii prezenţi pe stradă la momentul social-democraţilor, potrivit replicahd.ro.

„A cam răguşit”, a răspuns Dragnea, zâmbind. „Păi, da! Mai avem mulţi infractori ca tine!”, i-a răspuns bărbatul. După acest schimb de replici  deputatul PSD Laurenţiu Nistor, liderul organizaţiei judeţene a PSD, îi răspunde protestatarului: „Tu eşti! Un infractor, mai infractor ca oricare. Dă-te dracu!“. Comentarii neinteligibile la adresa protestatarului a avut şi Mircea Bobora, preşedintele CJ Hunedoara. 

Anterior, la Sibiu, mai multe persoane s-au strâns miercuri, în faţa sediului PSD, pentru a protesta faţă de venirea lui Liviu Dragnea în municipiu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite