Deputat PSD: Dragnea va pica. Nu va trăi sărbătorile alături de Irina

Deputat PSD: Dragnea va pica. Nu va trăi sărbătorile alături de Irina

FOTO instagram via g4media

Deputatul PSD Botoşani Răzvan Rotaru l-a atacat vineri seara pe liderul PSD, Liviu Dragnea, spunând că victoria de care se bucură acesta din urmă este de scurtă durată şi că până de sărbători acesta va intra după gratii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răzvan Rotaru a declarat vineri seara că Liviu Dragnea „nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina” şi că cei care au votat pentru acesta din urmă în CEx „sunt oameni aduşi de el”. Refedindu-se la condamnarea liderului PSD, acesta a explicat că victoria lui Dragnea este de scurtă durată.

„Din punctul meu de vedere nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat astăzi şi cred că va fi o victorie pe termen scurt. Aştept să mă întâlnesc cu colegii mei pentru că nu sunt momentan la Bucureşti şi să luăm o decizie. Nu cred că lucrurile vor rămâne aşa, nu este o victorie de lungă durată, este o victorie scurtă, războiul este lung. A fost doar o bătălie scurtă câştigată. Din punctul meu de vedere, până de sărbători domnul Dragnea va pica, nu-l apucă sărbătorile de iarnă. Este o persoană cu anumite probleme şi nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina. Nu are cum… Lumea este sătulă… Toţi cei care sunt acolo, în CEx sunt oameni aduşi de el, puşi de el, li s-au oferit funcţii de prost gust şi au acceptat şi s-au umilit şi acum nu au curaj să ridice capul din pământ”, a declarat Răzvan Rotaru, citat de MEDIAFAX.

Înainte de asta, deputatul a scris pe Facebook că nu este de acord cu ce se întâmplă la conducerea partidului şi că Liviu Dragnea ar trebui să facă un pas în spate.

„În calitate de deputat PSD de Botoşani, susţin demersul colegilor mei, acela de a înainta o scrisoare, menită să clarifice situaţia internă din PSD, precum şi traiectoria pe care trebuie să o urmeze partidul pentru a rămâne cea mai importantă forţă politică a ţării. Vă spuneam zilele trecute că dezaprob total modul de conducere, atât la nivel central, cât şi în cadrul organizaţiei judeţene PSD Botoşani. Lucrurile nu se află pe făgaşul cel bun”, a relatat Răzvan Rotaru.

Acesta din urmă a mai criticat faptul că toate deciziile din partid sunt luate de către Liviu Dragnea şi a dezminţit informaţia că PSD Botoşani l-ar susţine pe liderul partidului, explicând că susţinerea era adresată pentru programul de guvernare.

„Nu putem admite ca, din cauza unor mize personale, deciziile să se ia, în mod arbitrar, de către o singură persoană, iar libertatea de exprimare să fie suprimată. Preşedintele Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate! Atât timp cât, la momentul actual, dumnealui are problemele pe care deja le cunoaşteţi, nu este corect ca Partidul Social Democrat să fie sacrificat. Cu privire la informaţia apărută în spaţiul public potrivit căreia PSD Botoşani îl susţine pe Liviu Dragnea, în Comitetul Executiv Judeţean doar s-a adoptat o rezoluţie pentru susţinerea programului de guvernare, nu s-a votat sprijinirea preşedintelui Dragnea. Este inadmisibil ca un preşedinte de organizaţie să hotărască în numele tuturor. Mă bucur că sunt tot mai multe voci din organizaţiile judeţene din ţară care se alătură acestei iniţiative. Este important să eliminăm disensiunile existente, să rămânem uniţi, să continuăm guvernarea şi să realizăm tot ceea ce am promis în 2016, când ne-am prezentat în faţa alegătorilor”, a conchis deputatul Răzvan Rotaru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: