Deputat PSD, despre comunicatul Departamentului de Stat: Rachetele Patriot şi avioanele sunt taxa haraciului sau taxă de protecţie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Adrian Solomon a criticat, miercuri, în plen, comunicatul Departamentului de Stat al SUA, afirmând că este „o neobrăzare“ şi i-a îndemnat pe aleşi să se gândească dacă rachetele Patriot şi avioanele cumpărate din SUA sunt „taxa haraciului sau taxă de protecţie”.

„Şi eu trebuie să spun că am fost revoltat de comunicatul de presă scris de un funcţionar din Departamentul de Stat al partenerului nostru strategic. Şi eu sunt bucuros că cei doi preşedinţi ai Camerelor Parlamentului au apărat instituţia fundamentală în ţara aceasta în faţa chiar şi a partenerului nostru strategic (...) De unde neobrăzarea celor care au emis acel comunicat din parte Departamentului de Stat nu pot să îmi explic”, a declarat deputatul PSD Adrian Solomon, în plenul Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor a mai afirmat că la 100 de ani de la Marea Unire nu poate să nu se întrebe dacă România nu a schimbat Înalta Poartă cu Moscova şi acum „cu altă Înaltă Poartă”.

„Rachetele Patriot şi avioanele sunt taxa haraciului sau taxă de protecţie? Mai gândiţi-vă o dată, dragi colegi!”, a completat Solomon.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite