Alina Gorghiu (PNL): „Albă ca Zăpada e însuşi preşedintele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele României, Traian Băsescu FOTO Reuters
Preşedintele României, Traian Băsescu FOTO Reuters

Deputatul PNL Alina Gorghiu consideră că PDL „se scufundă pe zi ce trece“, riscând „să nu mai treacă pragul parlamentar la viitoarele alegeri.“ „Acum mi-e clar că Albă ca Zăpada e însuşi preşedintele“, susţine ea.

„Nu mor de dragul opoziţiei, dar mi-e clar că PDL se scufundă pe zi ce trece şi nu are niciun pai de care să se agaţe, deşi, fie vorba între noi, greşeli ale majorităţii, pe care să le speculeze, ar fi câteva“, arată Alina Gorghiu, pe blogul personal.

Gorghiu, deputat liberal şi blogger „Adevărul“,  consideră că „războiul Blaga-Udrea se va tranşa cumva în această toamnă“. Cu toate acestea, ea crede că „Predoiu va prelua frâiele PDL“, după ce a fost „smotocit recent de Traian Băsescu“.

În ce îl priveşte pe şeful statului, Alina Gorghiu susţine că „eforturile disperate de la Cotroceni“ sunt „din ce în ce mai anemice în ultima perioadă“.

„Chiar ! A înţeles cineva care a fost noima şedinţei CSAT ? Şi de ce a ieşit Traian Băsescu după trei zile cu declaraţii pe acest subiect? În opinia mea, a fost un eşec total, atât în planul comunicării, cât şi al acţiunii politice“, mai scrie aceasta.

„Acum mi-e clar că Albă ca Zăpada e însuşi preşedintele, înconjurat de pitici, dar atât de mici, încât riscă să nu mai treacă pragul parlamentar la viitoarele alegeri, dacă o ţin tot aşa“, conchide Alina Gorghiu, referindu-se la eticheta aplicată proaspăt înfiinţatei formaţiuni, Mişcarea Populară, care şi-a asumat parteneriatul cu şeful statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite