Denise Rifai, încă o gafă: Domnule Turcescu, aveţi ca slogan de campanie „Să dăm tonul“! De ce nu daţi păstrav şi doar ton?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denise Rifai, moderatoarea emsiunii „Ora primarului“ FOTO Captră Realitatea
Denise Rifai, moderatoarea emsiunii „Ora primarului“ FOTO Captră Realitatea

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „Ora primarului“, l-a întrebat pe candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, de ce nu dă şi păstrăv bucureştenilor, ci doar ton, referindu-se la sloganul lui Turcescu, „Să dăm tonul“!

„Să trecem la slogan: „Să dăm tonul!“. Să vă întreb de ce nu daţi păstrav şi doar ton?“, l-a întrebat Denise Rifai pe Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, invitat la emisiunea „Ora primarului“, de la Realitatea TV.

Turcescu nu a gustat gluma şi a explicat semnificaţia sloganului. „Am vrut să arăt că nu sunt individ care intră în costumul de primar şi apoi nu mai ştie ce se întâmplă. Nu o să renunţ la pasiunile mele. Îmi place să cânt, îmi place să fac jogging. Aşa cum ştiţi, mă întâlnesc cu Cosmin Guşă şi cu alţi jurnalişti la alergat în Herăstrău“, i-a răspuns Turcescu.

Cu programul electoral a lui Turcescu în mână, Denise Rifai a precizat că este golit de cifre. „Nici măcar o cifră nu am găsit în program. Estimări“, a spus Denise Rifai. În replică, Turcescu i-a arătat că programul său electoral conţine foarte multe cifre. „Nu numai că am cifre, am cele mai multe cifre dintre toţi candidaţii“, a arătat Turcescu. „Haideţi să trecem la întrebări!“, a încheiat subiecutl Denise Rifai.

Dezbaterile electorale moderate de Denise Rifai s-au transformat în momente stânjenitoare pentru invitaţii aflaţi în studioul Realitatea TV. „Ce înseamnă un document?“,  Cum merge autobuzul pe alee?“, „Cum vă întreţineţi?“ au fost doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai candidaţiilor Laura Chiriac, Alexandru Nazare şi Nicuşor Dan.

Emisiunea în care moderatoarea Denise Rifai a avut-o invitată pe Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1, fosta sa colegă de trust, a devenit rapid virală pe internet datorită dialogului spumos dintre cele două.

Denise Rifai: Dumneavoastră sunteţi, văd şi vă cunosc, o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de bună calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate? Acum din ce vă întreţineţi?

Şi din ce vă întreţineţi? Ce proprietăţi aveţi? Cum o să vă întreţineţi, cu mâinile curate, cu un buget de sute de milioane pe mână, dintr-un salariu de 5.000 de lei, din care nu vă puteţi lua mai mult de o pereche de sandale de calitate. Mă refer la dvs. Că sunteţi o femeie căreia îi plac poşetele, îi plac ochelarii de soare, îi plac lucrurile fine şi scumpe…

Laura Chiriac:

Dar am avut o slujbă din care mi-am permis, la momentul respectiv, să îmi cumpăr şi cărţi, care mi-a permis să călătoresc, să ofer şi altora cadouri.

Denise Rifai, despre programul de transport al copiilor la grădiniţă cu autobuzul: Cum pătrunde autobuzul, care este mai lat, pe străzile înguste. Veţi folosi probabil microbuze. Dar  câte locuri sunt într-un microbuz? Cum merge autobuzul pe alee?

Laura Chiriac: În primul rând liniştiţi-vă, calmaţi-vă. Dacă mă lăsaţi să vă explic, se calmează toată lumea.

Denise Rifai: Dacă vine cu autobuzul, trebuie să fie cineva acasă, să aştepte copilul.

Laura Chiriac: O să mă duc eu să aştept copilul!

„Vă împreunaţi cu tot Sectorul?“

După Laura Chiriac, a urmat Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, care a fost încurcat de întrebările adresate de Denise Rifai.

Denise Rifai: Avem un slogan. Un slogan, domnule Nazare, un slogan pe care poate telespectatorii mei nu îl cunosc. Sloganul domnului Nazare spune aşa: Tu cu mine suntem unu!

Domnule Nazare, ce slogan e ăsta? Tu cu mine sau eu cu dumneavoastră suntem 1? Cum? Eu înţeleg că sunteţi necăsătorit, dar chiar aşa? Cu tot sectorul? Sau pe rând? În grup? Separat?

Alexandru Nazare: Doamnă, vreau să explic acest lucru. Mă bucur, într-un fel, că suscită interesul publicului, ceea ce este bine. În orice caz, ceea ce vreau să spun este că esenţa, practic, întregului meu program, se referă la un parteneriat cu locuitorii sectorului 1.

Denise Rifai: Sună a împreunare, nu a parteneriat. Şi mie îmi vine să zămbesc. Vă împreunaţi cu tot sectorul?

Nazare: Doamna Rifai, nu cred. Asta e o interpretare a dumneavoastră. Din punctul meu de vedere, un adevărat primar trebuie să se identifice cu nevoile sectorului, să fie la acelaşi nivel cu locuitorii sectorului. Ei sunt pe primul loc. Tu cu mine suntem pe primul loc. Tu cu mine suntem o echipă.

Denise Rifai: Ce înseamnă, ce este acela un document?

Alexandru Nazare: La ce vă referiţi?

Denise Rifai: Un document administrativ, ce înseamnă un document, definiţi documentul. E ca şi cum aş întreba ce e o stradă.


Alexandru Nazare: Un document e un… act! 

Denise Rifai: În administraţia publică îşi are propria lui definiţie. Şi documentul este… document…

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite