CTP, Uber şi taximetriştii: „Indivizi îmbrăcaţi că nişte cocalari“. Ce preferă gazetarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o comparaţie între serviciile oferite de aplicaţia Uber cu cele oferite de taximetrişti, în contextul în care astăzi a intrat în vigoare noua lege a taximetriei care poate duce la amendarea şoferilor Uber şi Bolt.

„Nu mă duc, pentru că e puţin. Sunt vreo 5 lei. Pentru 5 lei nu mă ia. Trebuie să îi faci consumaţie. Aşa că mă duc cu metroul“, a declarat CTP la DIGI24, evocând situaţia pe care a constatat-o de fiecare dată când, de la Gara de Nord, a vrut să ia taxiul spre casă.

El mai consideră că serviciile aplicaţiilor sunt net superioare comparativ cu anumite tipuri de comportament ale unor taximetrişti:

 „Nici gând să fumeze în maşină, nu trebuie să le dau niciun bacşiş şi nu mă.... la cap cu tot felul de întrebări.(...) Consideră că trebuie să îmi împuieze capul câtă vreme durează cursa, dacă las un leu bacşic se uită strâmb, că sunt zgârciob, mă aşteaptă mulţi dintre ei cu ţigara în gură şi cu greu o sting. Maşina pute îngrozitor şi eu trebuie să merg cu ea. În general sunt maşini murdare, cu indivizi îmbrăcaţi ca nişte cocalari”, a mai spus acesta la DIGI24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite