Declaraţie de avere: Traian Băsescu,o nouă maşină, plătită de fiica sa Ioana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Traian Băsescu a trecut în declaraţia sa de avere din 2013 o nouă maşină, un model Ford, care a fost achiziţionată de fiica sa, Ioana Băsescu.


Şeful statului a cumpărat autoturismul Ford B-max în iunie 2012, fiind primul model produs de Fabrica de la Craiova. Mobilul a fost achitat de fiica sa, Ioana Băsescu, prin contract de vânzare-cumpărare.

Maşina este singura achiziţie pe care a efectuat-o preşedintele de la ultima sa declaraţie de avere. În plus, Traian Băsescu a rămas cu acelaşi venit ca în anul 2011, indemnizaţia sa de preşedinte fiind 73.074 lei.

În vizita de la Fabrica de la Craiova, şeful statului a declarat că deţine modelul B-max de la Ford, dar nu-l conduce, ca să evite un posibil accident.

„Sper că nu peste foarte mult timp va începe aici şi producţia altui tip de maşină decât B-MAX, pe care trebuie să vă spun că îl am acasă, dar nu îl conduc ca să nu fac ce am făcut cu Logan-ul“, spunea Băsescu.Şeful statului a fost implicat pe 13 aprilie într-un accident rutier uşor, în zona podului Otopeni, autoturismul Dacia Logan pe care îl conducea tamponând uşor o altă maşină.

Traian Băsescu a fost implicat pe 13 aprilie într-un accident rutier uşor, în zona podului Otopeni, autoturismul Dacia Logan pe care îl conducea tamponând uşor o altă maşină.

Materiale pe aceeaşi temă:

Senatorii, datornici la bănci şi apropiaţi

Cu ce s-a ales Elena Udrea în urma divorţului

Ce avere are Roberta Anastase

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite