"Decizia PD de a merge singur subminează Alianţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- Care este opinia dumneavoastră despre posibilitatea declanşării procedurii de suspendare a preşedintelui României, Traian Băsescu? - Este o iniţiativă a Partidului Social Democrat şi

- Care este opinia dumneavoastră despre posibilitatea declanşării procedurii de suspendare a preşedintelui României, Traian Băsescu?
- Este o iniţiativă a Partidului Social Democrat şi depinde de ei justificarea şi continuarea procedurii. Relaţiile dintre preşedintele României şi primul-ministru nu au fost simple până acum, dar acest tandem a permis ca agenda cu reforme puternice să fie dusă la îndeplinire. Este crucial pentru ţară ca instabilitatea politică să nu stea în calea reformelor care sunt atât de necesare în acest moment.

- Cum priviţi decizia PD de a merge pe liste separate de PNL în alegerile pentru Parlamentul European?
- Nu sunt îngrijorat de această situaţie, deşi mişcarea PD pare să submineze încrederea poporului român în Alianţa D.A. Acum este un fapt împlinit că partidele politice vor purta campanii separate şi vor promova candidaţi proprii. Eu sunt convins că PNL va avea rezultate foarte bune la alegeri. Nu numai că europarlamentarii PNL au dovedit că merită să fie în Parlamentul European, dar partidul are un trecut plin de succese în privinţa integrării europene a României. Voi vizita România în primăvară cu ocazia reuniunii Biroului Grupului Alianţei Liberal Democrate Europene pentru a sprijini candidaţii PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite