Dănuţ Andruşcă rupe tăcerea: Chiţoiu se comportă ca o ţaţă. E un pitic politic, nu un bărbat politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru PSD al Economiei, Dănuţ Andruşcă, l-a atacat luni pe secretarul general ALDE Daniel Chiţoiu, după ce acesta din urmă a spus despre un coleg de partid că este un „no-name politic” şi l-a comparat cu Andruşcă. „Daniel Chiţoiu a reuşit să-şi facă praf toată munca de o viaţă printr-o declaraţie nesimţită. Nu s-a comportat ca un bărbat politic”, a declarat Andruşcă într-un comunicat citat de stiripesurse.ro.

Dănuţ Andruşcă spune despre Chiţoiu că „şi-a făcut praf” cariera politică prin declaraţia acestuia şi că nu se comportă ca un „bărbat politic”. Acesta mai spune despre secretarul general ALDE că este un „pitic politic” şi că se comportă ca o „ţaţă”.

„Daniel Chiţoiu a reuşit să-şi facă praf toată munca de o viaţă printr-o declaraţie nesimţită. Prin cele afirmate la adresa mea, fostul ministru al Economiei, nu s-a comportat ca un bărbat politic, aşa cum are pretenţia să fie tratat, ci ca o ţaţă, care la divorţ îşi pune poalele în cap.

Să se folosească de numele meu, un coleg de alianţă care s-a comportat cât se poate de corect şi de amical cu el, mereu, de-a lungul timpului, pentru a-şi ataca un coleg de partid care are curajul să i se opună, este ceva care nu-i face cinste şi care-l face un pitic politic, nu un bărbat politic. Poate că este supărat că nu a reuşit să saboteze PSD-ul, dar supărarea să facă bine să o ţină pentru el. Altfel, ar putea să-şi aducă aminte câte a primit de-a lungul timpului, la toate discuţiile pe care le-a iniţiat sau la care a participat. Pentru că nu se cade să fii zmeu când vrei să iasă lucrurile ca tine, şi apoi să fii ţaţă, când ele nu ies cum ţi-ai dori. Altfel, este o vorbă despre care dl Chiţoiu poate să-şi amintească: ceva care spune nişte lucruri despre relaţia dintre sat şi văcar…”, a afirmat Dănuţ Andruşcă într-un comunicat citat de Ştiripesurse.

Reacţia acestuia vine după ce Daniel Chiţoiu i-a atacat rând pe rând pe foştii deputaţi ai formaţiunii care au acceptat funcţii de miniştri în Guvernul Dăncilă, după ruperea coaliţiei. Acesta l-a criticat pe deputatul Alexandru Băişanu pentru faptul că ar avea limbaj de mahala şi nu a ajutat partidul, iar pe Ioan Cupă l-a comparat cu Dănuţ Andruşcă, fost ministru social-democrat pe care Adrian Ţuţuianu l-a făcut idiot şi prost într-o şedinţă cu colegii de partid.

„Ceilalţi colegi sunt no name-uri politice. Băişanu are vocabular de mahala. Iese în evidenţă că stă toată ziua pe televiziuni. Mai e Ioan Cupă. Îl identificaţi cu ceva? A apărut un film zilele trecute şi nu ştiu dacă e vreo mare diferenţă între el şi Dănuţ Andruşcă“, a declarat Chiţoiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite