Daniela Bârsan a fost numită şefa Biroului de Presă al Administraţiei Prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Bârsan FOTO Facebook
Daniela Bârsan FOTO Facebook

Fosta şefă a Biroului de Presă al PNL, Daniela Bârsan, a fost numită la conducerea Departamentului de Comunicare Publică al Administraţiei Prezidenţiale. Funcţia de purtător de cuvânt vacantată de Tatiana Niculescu Bran este în continuare neocupată.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a numit-o pe doamna Daniela Bârsan în calitatea de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică. Doamna Daniela Bârsan va coordona activitatea Biroului de Presă al Administraţiei Prezidenţiale“, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Daniela Bârsan (36 de ani) a fost şefa Biroului de Presă – Departamentul de Analiză politică şi comunicare la PNL şi în februarie 2015 a fost propusă de Administraţia Prezidenţială membru supleant al Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Daniela Bârsan s-a născut în 1979 şi a urmat cursurile Universităţii Hyperion, fiind licenţiată în Mass-media şi comunicare. Primul său loc de muncă în presă a fost la ziarul Curierul Naţional, unde, potrivit CV-ului său, se ocupa de „colectarea informaţiilor din domeniul politic şi elaborarea de articole pentru paginile cu tematică politică ale ziarului“.

Ulterior, a fost angajată ca reporter la „Monitorul de Bucureşti“, iar în perioada 2004-2005 a ocupat postul de redactor coordonator la AM Press. Încă din 2012, a ocupat şi funcţia de conducere a Biroului de Presă al PNL. De asemenea, în 2012 a fost numită director de cabinet al Secretarului general adjunct din Guvernul României, iar în perioada 2012-2014 a devenit consilier personal al Secretarului General adjunct. De la 1 august este şi asistent la cabinetul europarlamentarului Ramona Mănescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite