Daniel Tudorache, după ce a fost acuzat că a pus Poliţia Locală să o fileze pe Clotilde Armand: Toată lumea consideră că este agent străin. Nu am probe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache a reacţionat după ce marţi candidatul dreptei la Sectorul 1 Clotilde Armand l-a acuzat pe acesta din urmă că a ordonat Poliţia Locală să o urmărească şi să o fileze.  „E fake news, e campanie electorală”, afirmă Tudorache, care mai apoi, într-o intervenţie la Antena 3, a acuzat-o pe Clotilde Armand că e agent străin. Aceasta din urmă a scris apoi pe Facebook că este dezgustată.

„E fake news, e campanie electorala. Dacă s-ar fi întâmplat în 2017… în ce an suntem acum? Dacă era o faptă penală putea să facă plângerea într-un timp scurt. Dar să spui după 3 ani jumătate că a fost urmărită? Interesul ei este să creeze o presiune că este urmărita.

Ar putea să fie urmarită doar de SRI, pentru că ar fi agent străin. Nu poate să o urmarească Poliţia Locală. Instituţiile statului poate să acţioneze.

Cine să o urmarească pe ea în 2017, pierduse alegerile. Nu ştie decât să facă plângeri penale. Bine că nu-şi aduce aminte că acum 100 de ani s-a întâmplat ceva în Sectorul 1.

Singurii abilitaţi să o urmărească este doar SRI şi sunt convins că o fac. Toată lumea consideră că este agent străin. Nu am probe, am zis toată lumea, este un zvon”, a afirmat Daniel Tudorache într-o intervenţie la Antena 3.

Reacţia acestuia din urmă a fost comentată ulterior de Clotilde Armand.

„Bine aţi venit în anul '89... «'agenturili străine»'!

După ce că m-a urmărit cu poliţia locală acum primarul PSD spune că sunt agent străin.

«Singurii care pot să o fileze sunt doar cei de la SRI, ei sunt singurii abilitaţi să o facă şi sunt convins că o fac, pentru că toată lumea crede că este agent străin».

Sunteţi dezgustător, dle primar”, a scris aceasta pe Facebook.

Conflictul dintre cei doi a pornit după ce Clotilde Armand a dezvăluit marţi că a aflat că a fost „urmărită şi filată de Poliţia Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist”. În acest sens Armand a anunţat că va depune o plângere la DIICOT, în timp ce USR-PLUS a transmis într-un comunicat că va desfiinţa Poliţia Locală şi că va reconstrui în cadrul Poliţiei un alt serviciu de ordine publică.

„Este şocant să aflu din presă că am fost urmărită şi filată de Poliţia Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist.

În cadrul Poliţiei Locale Sector 1 a fost înfiinţat prin dispoziţia primarului un departament secret pentru urmărirea mea. Primarul a folosit această instituţie pentru a face poliţie politică. Există angajaţi ai Poliţiei Locale care au tăinuit şi ascund adevărata lor activitate.

Aceste practici sunt demne de Rusia lui Putin. Nu voi tolera aşa ceva. Primarul actual trebuie să răspundă în faţa Justiţiei pentru asemenea dispoziţii. Voi depune astăzi pângere la DIICOT. Să faci poliţie politică este interzis prin lege”, a transmis marţi Clotilde Armand pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite