Daniel Suciu: „Domnilor miniştri de la USR, sunteţi mai aroganţi, mai îngâmfaţi şi mai incompetenţi decât eraţi în 2016”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Suciu le-a transmis miniştrilor USR că sunt mai aroganţi decât în 2016. FOTO: Captură
Daniel Suciu le-a transmis miniştrilor USR că sunt mai aroganţi decât în 2016. FOTO: Captură

Deputatul PSD Daniel Suciu le-a transmis miniştrilor USR că în prezent sunt mai aroganţi, mai îngâmfaţi şi mai incompetenţi decât erau în 2016. El a acuzat că, prin PNRR, coaliţia de guvernare vrea să continue „jaful şi furtul din bani europeni”.

Social-democratul Daniel Suciu a afirmat că nu este „nicio onoare şi plăcere” să îi privească în ochi pe miniştrii de la USR.

„Domnilor miniştri de la USR sunteţi mai aroganţi, mai îngâmfaţi şi mai incompetenţi acum decât eraţi în 2016. Asta e o realitate. Domnilor miniştri de la USR, nu e nicio onoare şi plăcere să vă privim în ochi. Veniţi acum cu nesimţire şi vă lăudaţi cu munca noastră. Mă bucur domnule Barna că aţi venit la acoperire, nu-i aşa? Prin PNRR vreţi să continuaţi jaful şi furtul din bani europeni. Asta vreţi să faceţi. Voi vorbiţi că noi ne uităm ca maimuţa la algoritmi?

Dar domnilor miniştri când vă dă Comisia Europeană cu PNRR în cap? Pentru voi înseamnă că vă uitaţi la PNRR ca viţelul la această poartă nouă la nivel european. Aţi elaborat ghidurile? Nu. Aţi făcut apel de proiecte? Nu. Aţi făcut achiziţii publice? Nu. În 2024 dacă vor putea beneficia firmele şi companiile de bani europeni. Domnul Ghinea, Cristian nu mai vorbiţi de Freud. Freud găsea explicaţii la prostie, vorbea de boli. Nu aţi vrea să vorbiţi de lucruri la care vă pricepeţi? Aţi fost zero în 2016? Zero sunteţi şi acum. Domnule Barna, la acoperire ca de obicei. Sora dvs ştie despre ce vorbesc”, a afirmat Daniel Suciu, la dezbaterea din plenul de luni a moţiunii simple a PSD împotriva lui Cristian Ghinea. 

Partidul Social Democrat a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, care a fost dezbătută luni, în Parlament. Votul va fi dat marţi.

Vezi şi: Cristian Ghinea, la moţiunea simplă împotriva sa: „Am citit textul moţiunii, este un banc prost. Sunt cinci mari minciuni”

Grindeanu, la moţiunea simplă împotriva ministrului Ghinea: „Este prototipul useristului care ştie doar să dărâme. Este Clotilde Armand cu barbă şi burtă”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite