Daniel Savu (PSD Prahova): Ponta va continua să fie o piesă importantă din echipă şi un lider al PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta a anunţat o primă demisie, cea din funcţia de preşedinte al PSD FOTO Mediafax
Victor Ponta a anunţat o primă demisie, cea din funcţia de preşedinte al PSD FOTO Mediafax

Senatorul Daniel Savu, lider interimar al PSD Prahova, consideră că gestul lui Victor Ponta de a renunţa temporar la şefia partidului este „absolut normal” şi că partidul nu are nevoie de un congres. De asemenea, Savu crede că Ponta „va continua să fie o piesă importantă din echipă şi un lider al partidului”, transmite Mediafax.

„Este absolut normal gestul lui Victor Ponta de a prelungi interimatul Rovanei Plumb la conducerea PSD. Aşa demonstrează că este un veritabil om de stat! Actul guvernării trebuie să continue pentru binele României, iar noi, cei din PSD, ştim asta”, a scris Savu, într-un comunicat dat publicităţii duminică seară.

„Conducerea PSD funcţionează fără sincope, iar premierul Victor Ponta va continua să fie o piesă importantă din echipă şi un lider al partidului. Victor Ponta va continua să lupte pentru ca PSD să-şi atingă toate obiectivele. Prelungirea interimatului este o decizie bună. Pentru PSD nu este necesar un Congres până situaţia domnului Ponta nu se va clarifica. Domnul Ponta nu a demisionat”, afirmă Daniel Savu.

Senatorul de Prahova spune totodată că în PSD suma „este mai importantă decât părţile” şi susţine că „Victor Ponta a adus indubitabil cele mai importante rezultate acestui partid împreună cu o echipă omogenă, unită şi foarte devotată”, iar social-democraţii „îl aşteaptă să îşi reia atribuţiile funcţiei”.

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de "a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere" în PSD, până la momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în justiţie.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite