Daniel Ghiţă refuză să poarte masca în plenul Camerei Deputaţilor. Preşedinta de şedinţă: „Avem un coleg chestor în sală care poate să îl atenţioneze?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ghiţă refuză să poarte masca în plenul Camerei Deputaţilor. FOTO: Facebook/ Mihai Poliţeanu
Daniel Ghiţă refuză să poarte masca în plenul Camerei Deputaţilor. FOTO: Facebook/ Mihai Poliţeanu

Deputatul PSD Daniel Ghiţă a refuzat să poarte masca de protecţie în plenul Camerei Deputaţilor de marţi, chiar dacă preşedinta de şedinţă, Cristina Prună, i-a atras atenţia şi chiar l-a poftit afară din sală. Pe lângă atitudinea deputatului, valul de aplauze venite din partea PSD în urma refuzului de a purta masca este unul notabil.

Daniel Ghiţă nu a vrut să se conformeze în sedinţa plenului Camerei Deputaţilor de marţi, astfel încât acesta nu a purtat masca de protecţie. 

„Atentionez colegii fără mască să se concofrmeze regulilor. Dacă nu, să părăsească sala până îşi revizuiesc comportamentul”, a spus preşedinta de şedinţă, Cristina Prună.

Deşi preşedinta de şedinţă a făcut apel la respectarea legii, la respectul faţă de colegi şi chiar i-a atras atenţia de mai multe ori, Ghiţă a continuat să îşi păstreze poziţia, în timp ce colegii săi vociferau, râdeau şi aplaudau. În cele din urmă deputatul şi-a pus masca pe faţă, sub nas, moment în care preşedinta i-a atras atenţia să o poarte corect. 

„Domnule coleg, dacă puteţi să vă puneţi masca şi să o purtaţi în mod corect. Domnule deputat Ghiţă, cu dumneavoastră vorbesc”, i s-a adresat Cristina Prună deputatului PSD.

Încercările preşedintei de şedinţă au fost în zahar, moment care a atras şi mai multe aplauze din partea colegilor social-democraţi.

„Avem un coleg chestor în sală care poate să îl atenţioneze pe colegul nostru Daniel Ghiţă?”, a spus Cristina Prună, timp în care un val de aplauze s-a auzit în sală.

Deputatul USR Mihai Poliţeanu a imortalizat momentul în care Ghiţă nu poartă masca de protecţie corespunzător, pe care l-a distribuit pe pagina sa de Facebook.

„Circ cu PSD şi Daniel Ghiţă în plenul Parlamentului României. Preşedinta de şedinţă face apel la respectarea legii şi respectul faţă de colegi şi instituţia Parlamentului, solicitând unor deputaţi să-şi pună masca. Toată lumea se conformează, mai puţin Ghiţă.”, a spus Poliţeanu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite