Daniel Funeriu: „Eu ocup legal locuinţa RA-APPS, spre deosebire de alţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu a declarat, miercuri, că el ocupă legal locuinţa RA-APPS, adăugând că este o idee bună publicarea listei de chiriaşi de către Guvern, cu condiţia ca aceasta să fie completă.

„Eu ocup locuinţa în conformitate cu prevederile legale, spre deosebire de alţii. Nu e niciun secret, e publicată şi în Monitorul Oficial", a spus Funeriu, arătând că i-a fost repartizat de către RA-APPS apartamentul de 209 mp din strada Eminescu, în sectorul 2 al Capitalei, de când a fost numit ministru al Educaţiei în Guvernul Emil Boc.

El a adăugat că plăteşte întreţinerea şi celelalte cheltuieli aferente locuinţei şi că nu a acumulat datorii în acest sens.

„Nu am nimic cu publicarea listei chiriaşilor de către Guvern, e o idee bună, cu condiţia să fie integrală. Senzaţia mea este că lista publicată nu e completă", a mai spus Funeriu.

Potrivit listei publicate miercuri de Guvern, printre persoanele care ocupă locuinţe de protocol cu decontarea cheltuielilor de către instituţie se află şi consilierul prezidenţial Daniel Funeriu (chirie de 1.278 lei raportată la o suprafaţă de 209 mp).

Pe listă sunt menţionaţi şi consilierii prezidenţiali Virgil Păunescu (chirie de 1.030 lei pentru 225 mp) şi Bogdan Mănoiu (535 lei pentru 138 mp), dar şi alţi consilieri de la Administraţia Prezidenţială, cum ar fi Raluca Boboc (Departamentul Analiză Politică, 521 lei pentru 87 mp), Kohalmi Szabo şi Luminiţa Doina (la Cabinetul consilierului prezidenţial Iulian Fota din cadrul Departamentului Securităţii Naţionale, 599 lei pentru 163 mp).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite