Daniel Fenechiu şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Naţional Democrat (PND), deputatul Daniel Fenechiu, a declarat, miercuri seară, în cursul unei intervenţii telefonice la postul de televizune B1 TV, că va candida la Primăria Capitalei.

Daniel Fenechiu şi-a anunţat, iniţial, candidatura într-un interviu acordat unei publicaţii centrale, iar în confirmarea acestei candidaturi a fost realizată într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”. Liderul PND a precizat că se înscrie în cursa pentru câştigarea Primăriei Generale a Capitalei deoarece e de părere că poate rezolva problemele actuale ale bucureştenilor, mai ales prin înlăturea grupurilor mafiote din admnistraţie. 

„Constat că Bucureştiul are nişte probleme care, în loc să se rezolve, se agravează. Ele ţin de aplicarea legii, de legalitate şi de reguli. Am ajuns la concluzia că în contextul în care toată lumea nu face decât să evite subiectul, un avocat ar fi necesar pentru Bucureşti (n.r.- ca primar)“, a afirmat Fenechiu.  

Liderul PND a susţinut că vrea să vină cu un program să facă din Bucureşti o adevărată capitală europeană. „Într-o situaţie în care hăţişurile mafiote care guvernează admnistraţia din  Bucureşti nu pot fi desluşite de nimeni (...), cred că un avocat care ar veni cu un program de curăţire a administraţiei bucureştene ar face ca Bucureştiul să devină o capitală europeană în care regulile să se respecte”, a mai spus Fenechiu.

Deputatul PND a a punctat faptul că nu ar refuza o susţinere în cursa electorală din partea fostului preşedinte Traian Băsescu, mai ales că fostul lider de la Cotroceni are în continuare notorietate şi încredere acordată de bucureşteni.  

„Nu aş refuza susţinerea lui Băsescu. A fost primar general, a fost preşedinte, are notorietate şi beneficiază de încredere (...) Dacă oameni sau partide vor să mă susţină pentru ce însemn eu ca om, sunt bineveniţi. Dacă vor să le asigur anumite privilegii, răspunsul meu e «Nu»“, a mai spus Daniel Fenechiu. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite