Daniel Buda: Le cer parlamentarilor de la putere să servească ţara şi nu guvernul groazei. România trebuie să scape de incompetenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurodeputatul Daniel Buda a făcut un apel către aleşii PSD şi ALDE să voteze împotriva Guvernului Dăncilă, adică să aleagă „servirea ţării“, nu o guvernare a „groazei“

„Le solicit public parlamentarilor de la PSD şi de la ALDE să voteze moţiunea de cenzură care va aduce sfârşitul uneia dintre cele mai negre perioade din istoria recentă a României. Românii merită să scape de acest Guvern format din hoţi şi incompetenţi şi au transmis ferm acest lucru la alegerile din 26 mai”, spune Daniel Buda, europarlamentar liberal. 

Euroeputatul face o sinteză a problemelor pe care s-au axat social-democraţii: „În doar doi ani şi jumătate, actuala majoritate parlamentară a girat trei guverne consecutive fără ca cineva să fie interesat vreo clipă de performanţa sau onestitatea acestor cabinete. Singurul lucru care a contat pentru parlamentarii socialişti a fost gradul de obedienţă al miniştrilor şi al prim-miniştrilor care s-au perindat pe la Palatul Victoria. În doar doi ani şi jumătate, guvernanţii au depăşit linia roşie pe aproape toate domeniile strategice, iar pentru asta trebuie să plătească. Actuala majoritate a dus un asalt concertat la adresa statului de drept, au distrus echilibrul macroeconomic, au întârziat special programul de înzestrare militară şi au pus în pericol coordonate stabile de politică externă”, aminteşte Daniel Buda. 

Reprezentantul PNL susţine că statul român ar avea nevoie de o nouă administraţie.„Românii merită o administraţie cu o orientare euro-atlantică, care să respecte valorile statului de drept şi valorile economiei de piaţă, căci doar acestea reprezintă garanţii pentru o societate liberă, prosperă şi democratică”, mai spune liderul liberal. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite