Dăncilă, înaintea votului asupra moţiunii de cenzură: Nu am nicio emoţie, am încredere în colegii mei

Dăncilă, înaintea votului asupra moţiunii de cenzură: Nu am nicio emoţie, am încredere în colegii mei

Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că nu are emoţii cu privire la moţiunea de cenzură şi că are încredere în colegii din PSD şi ALDE. Premierul a afirmat că nu va discuta cu Călin Popescu Tăriceanu înainte de votul moţiunii de cenzură.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu am nicio emoţie, am încredere în colegii mei, am încredere în partenerii de alianţă”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Mediafax
 
Întrebată dacă va discuta cu parlamentarii din PSD sau cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şeful Executivului a răspuns că nu mai este necesar. 

„Nu cred că este nevoie. Sunt oameni încare am încredere. Oameni care dau dovadă de foarte multă responsabilitate şi astăzi vom vedea rezultatul”, a completat Dăncilă.
 
Parlamentul dezbate şi votează, marţi, moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie la adresa Guvenrului Dăncilă. Pentru ca aceasta să treacă sunt necesare 233 de voturi, din totalul de 465 de parlamentari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: