VIDEO Dăncilă, o nouă gafă la depunerea candidaturii: „Nicio mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Premierul Viorica Dăncilă şi-a depus joi candidaura la alegerile prezidenţiale din noiembrie, unde a dat asigurări privind plata salariilor şi a alocaţiilor: „nicio mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau că îi va fi tăiată alocaţia”, a declarat Dăncilă.

„Am convingerea că avem nevoie de un preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât niciun pensionar din această ţară să nu se teamă că pensia îi va mai fi tăiată, nicio mamă din această ţară să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau că îi va fi tăiată alocaţia copilului, nicio familie din această ţară să nu mai aibă frica că va veni un Guvern care va lua măsuri de austeritate împotriva românilor”, a afirmat premierul.

Viorica Dăncilă a fost însoţită, printre alţii, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, fostul ministru Graţiela Gavrilescu, preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

Vezi şi: Oficial. Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura la prezidenţiale. „Avem nevoie de un preşedinte activ. Aş fi primul preşedinte care a fost şi premier”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite