Dăncilă, prima reacţie după exit poll-uri: Nu am plâns astăzi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a precizat, duminică seară, după aflarea exit poll-urilor, că nu a plâns pe parcursul zilei şi că a ţinut legătura cu toţi colegii din teritoriu, în ciuda faptului că au fost filiale care nu şi-au mobilizat alegătorii.

„Aşa e democraţia, fiecare partid politic trebuie să îşi spună punctul de vedere. Lupta noastră va fi pentru români, pentru unitate, pentru reprezenatrea cu demnitate a României. Sperăm ca votul dat azi să fie un vot care se va multiplica în anul prezidenţialelor”, a declarat Viorica Dăncilă, la ora 21.00, după ce a aflat că în exit poll-uri ar avea un avans de aproape 6% faţă de Dan Barna şi că are prima şansă să intre în turul al doilea.  

Întrebată dacă a plâns duminică la aflarea competiţiei strâns cu reprezentantul USR-PLUS, Dăncilă a precizat:  „Nu! Nu am plâns absolut deloc. Poate bărbaţii, că şi bărbaţii plâng câteodată. Am ţinut legătura cu legii, am avut dialog permanent. Nu a fost niciun moment în care să nu avem o asemenea atitudine”, a completat liderul PSD.

„Nu mi-e teamă că diaspora va răsturna rezultatul electoral. Sunt sigură că procesele verbale care vin din teritoriu vor arăta că sunt la fel ca în exit poll-uri”, a subliniat Dăncilă.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite