Dăncilă: PSD va fi în opoziţie şi nu va face niciun fel de alianţă cu Pro România; Acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declara vineri, înainte şedinţa CEx a partidului că nu intenţionează să-şi dea demisia din fruntea formaţiunii, că PSD va rămâne în opoziţie, şi că în niciun caz nu va face alianţă cu Pro România.

Întrebată dacă îşi va da demisia din fruntea partidului, Viorica Dăncilă a negat şi a subliniat că „suntem o echipă unită şi vom merge înainte”.

În privinţa întâlnirii din seara aceasta, preşedintele social-democrat a explicat că se va vorbi despre organizarea şi mobilizarea partidului la alegerile prezidenţiale. Fostul premier a exclus şi varianta unui Congres, explicând că acesta va fi organizat după scrutinul electoral.

„După alegerile prezidenţiale probabil va avea loc un Congres. Nu este o problemă. Aşa cum ştiţi, la ora 12 noaptea se intră în campanie. Suntem implicaţi în campanie”, a declarat Viorica Dăncilă.

Chestionată dacă PSD intenţionează să facă vreo alianţă politică, Dăncilă a precizat că decizia se va lua în seara asta la CEx, dar, cu siguranţă, nu va exista niciun fel de parteneriat cu Pro România.

„Una din deciziile pe care vrem să o luăm astăzi în CEx este cea referitoare la acest aspect. PSD va fi în Opoziţie şi nu va face niciun fel de alianţă cu Pro România”.

În ce priveşte modul în care a guvernat, Dăncilă a subliniat că „acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite