Dăncilă: Nu mă retrag în favoarea lui Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă, candidat al PSD la prezidenţiale, a anunţat că nu se va retrage în favoarea lui Călin Popescu-Tăriceanu, candidatul ALDE la prezidenţiale.

„Categoric,nu mă retrag în favorarea lui Tăriceanu. Voi rămâne un om corect. Nu trebuie să dezamăgesc românii care semnează pentru mine. Nu se va întâmpla asta“, a declarat Dăncilă, întrebată dacă se va retrage în favoarea lui Tăriceanu. 

De asemenea, candidatul PSD la prezidenţiale a aruncat mai multe săgeţi către contracandidaţii săi. „Nu intru în competiţie cu Iohannis sau Barna. Eu am un lucru pe are dânşii nu-l au: sunt alături de oameni, nu iubesc oamenii. Ei se feresc“, a punctat Dăncilă. 

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, le-a cerut colegilor săi de partid, într-un mesaj pe WhatsApp, să fie pregătiţi să participe săptămâna viitoare la şedinţe ale structurilor de conducere ale formaţiunii, în care să se aprobe constituirea alianţei politice ALDE – PRO România şi a alianţei electorale cu PRO România pentru alegerile prezidenţiale, au declarat, pentru Agerpres, surse politice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite