Dăncilă: Nu mă retrag în favoarea lui Tăriceanu

Dăncilă: Nu mă retrag în favoarea lui Tăriceanu

Viorica Dăncilă. FOTO Mediafax

Premierul Viorica Dăncilă, candidat al PSD la prezidenţiale, a anunţat că nu se va retrage în favoarea lui Călin Popescu-Tăriceanu, candidatul ALDE la prezidenţiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Categoric,nu mă retrag în favorarea lui Tăriceanu. Voi rămâne un om corect. Nu trebuie să dezamăgesc românii care semnează pentru mine. Nu se va întâmpla asta“, a declarat Dăncilă, întrebată dacă se va retrage în favoarea lui Tăriceanu. 

De asemenea, candidatul PSD la prezidenţiale a aruncat mai multe săgeţi către contracandidaţii săi. „Nu intru în competiţie cu Iohannis sau Barna. Eu am un lucru pe are dânşii nu-l au: sunt alături de oameni, nu iubesc oamenii. Ei se feresc“, a punctat Dăncilă. 

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, le-a cerut colegilor săi de partid, într-un mesaj pe WhatsApp, să fie pregătiţi să participe săptămâna viitoare la şedinţe ale structurilor de conducere ale formaţiunii, în care să se aprobe constituirea alianţei politice ALDE – PRO România şi a alianţei electorale cu PRO România pentru alegerile prezidenţiale, au declarat, pentru Agerpres, surse politice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: