Dăncilă nu exclude să „spargă uşa“ la dezbaterea lui Iohannis: Nu ştiu încă dacă mă duc

Dăncilă nu exclude să „spargă uşa“ la dezbaterea lui Iohannis: Nu ştiu încă dacă mă duc

Viorica Dăncilă FOTO Inquam Photos/Ilona Andrei

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale nu exclude ideea de a merge neinvitată la dezbaterea anunţată de preşedintele Klaus Iohannis. Întrebată la Antena 3 dacă se va duce peste şeful statului, fostul premier Dăncilă a răspuns „Nu ştiu încă“, potrivit hotnews.ro.

Dăncilă a reiterat că refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere între cei doi candidaţi la prezidenţiale este „o sfidare la adresa românilor“.

De asemenea, liderul PSD a spus că Iohannis o urăşte. „Cred că mă urăşte pentru că sunt un om vertical. Nu sunt un om care să ia ordine”, a afirmat Dăncilă.

Fostul premier a susţinut că a fost jignită de Iohannis, întrebându-se: ”De ce nu vrea această dezbatere? Ar arăta valoarea fiecătuia dintre noi”.

”Avem un preşedinte care vrea să împartă ţara în două şi ca toţi cei aflaţi în funcţii înalte să i se subordoneze”, consideră Dăncilă, care a adăugat că actualul şef de stat are o dorinţă de preluare a puterii în statul român, iar comportamentul său ”arată dorinţa de dictatură a lui Klaus Iohannis”.

Dezbaterea electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici anunţată de preşedintele Iohannis va avea loc marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, conform SNSPA, care precizează că propunerea sa de a asigura un spaţiu neutru pentru dezbaterea electorală înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România a fost agreată de echipa de campanie a lui Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat săptămâna aceasta că va organiza o dezbatere, marţea viitoare, alături de politologi, formatori de opinie şi jurnalişti. "Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor", spune el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: