Dăncilă: Nu cred că Gabriela Firea va merge pe o candidatură independentă. Este primar şi ar însemna să-şi piardă portofoliul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, nu crede că Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidenţiale, în cazul în care nu va fi desemnată candidatul partidului, pentru că ar însemna să-şi piardă portofoliul de primar. Dăncilă consideră că, cupă votul din Comitetul Executiv, tot partidul va trebui să se alinieze în spatele persoanei care va fi desemnată pentru a candida la Preşedinţie.

”Cred că este foarte important să ascultăm părerea fiecărui coleg, fiecărui preşedinte de filială judeţeană, este important să vedem încrederea pe care o acordă fiecărui candidat, cum văd alegerea candidatului pentru prezidenţiale”, a declarat, luni seară, la Antena 3, Viorica Dăncilă, referitor la modul în care va fi desemnat candidatul PSd pentru alegerile prezidenţiale.

Aceasta a spus că va exista un vot, iar la finalul acestuia, tot partidul va trebui să se alinieze în spatele candidatului desemnat.

”Trebuie să dăm dovadă de unitate ca să câştigăm alegerile prezidenţiale”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă Gabriela Firea va candida independent la Preşedinţie, în cazul în care nu va fi desemnată să candideze din partea partidului, Dăncilă a spus: ”Nu cred că Gabriela Firea va merge pe o candidatură independentă. Să nu uităm că doamna Firea este primar şi ca să meargă pe o candidatură independentă ar însemna să îşi piardă portofoliul de primar şi nu cred că va face acest lucru. În altă ordine de idei, cred că şi doamna Firea este interesată ca partidul să obţină rezultate cât mai bune”.

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care va fi desemnat candidatul pentru alegerile prezidenţiale va avea loc marţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite