Dăncilă, o nouă gafă: ORICE om îi este frică de o plângere penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebată de jurnalişti dacă se teme de o eventuală plângere penală, premierul Viorica Dăncilă a răspuns agramat: „Orice om îi este frică de o plângere penală”.

”Orice om îi este frică de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri pentru că eu cred în Justiţie şi cred că toată lumea crede în Justiţie. Dacă toată lumea merge pe acest considerent că oricui i se poate face o plângere penală, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele apărute în spaţiul public, ce a păţit şi Victor Ponta”, a spus Dăncilă.

Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că  PNL şi USR, prin nişte ONG-uri, ar vrea să îi facă o plângere penală premierului Viorica Dăncilă.

"Am auzit tot felul de scenarii. Discuta cu nu ştiu ce ONG-uri să-i facă plângere penală doamnei prim-ministru. Nu domnul preşedinte. Unii de la PNL, de la USR. Eu mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo. Eu cred există o linie roşie peste care nu trebuie să se treacă. S-a trecut când era Victor Ponta prim-ministru. Eu zic că a fost suficient", a spus liderul PSD într-o emisiune difuzată, duminică seara, de România Tv.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite