Dăncilă, mesaj pentru Pedro Sanchez, după ce a câştigat alegerile din Spania

Dăncilă, mesaj pentru Pedro Sanchez, după ce a câştigat alegerile din Spania

Viorica Dăncilă. FOTO gov.ro

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a felicitat pe omologul său spaniol, Pedro Sanchez, pentru succesul obţinut de Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol (PSOE), în urma alegerilor parlamentare anticipate care au avut loc sâmbătă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În context, premierul Viorica Dăncilă a reiterat disponibilitatea părţii române de a continua şi diversifica dialogul bilateral excelent, de a consolida şi aprofunda parteneriatul strategic în domenii prioritare pentru ambele ţări: infrastructură, energie, agricultură, afaceri interne, politici europene”, se arată într-un comunicat de presă. 
 
Potrivit sursei citate, Viorica Dăncilă şi-a exprimat speranţa că diaspora română din Spania va continua să reprezinte „un liant puternic” al relaţiilor bilaterale româno-spaniole.
 
„Totodată, premierul român a subliniat necesitatea continuării efortului celor două guverne în vederea avansării proiectului european pe baza valorilor europene comune”, se mai arată în comunicatul guvernului de la Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: