Dăncilă, întrebată dacă îl graţiază pe Liviu Dragnea în cazul în care ajunge preşedinte: Doamne, nu! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a vorbit la „Adevărul Live” despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmând că o întristează decizia acestuia. De asemenea, întrebată dacă l-ar graţia pe fostul lider al partidului în cazul în care ajunge preşedinte, Viorica Dăncilă a răspuns scurt: „Doamne, nu, nici nu se pune problema”.

Întrebată despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva PSD, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Nu e o decizie a fostului preşedinte care să ne bucure, e o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la acest lucru pentru că am îndeplinit toate condiţiile legale. Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte de a fi arestat. Nu ştiu care sunt considerentele pentru care face acest demers“. 

Aceasta a adăugat apoi că nu a mai discutat cu fostul preşedinte de dinainte ca acesta să fie arestat. Totodată, premierul a respins scenariul în care l-ar graţia pe Liviu Dragnea în cazul în care ar fi aleasă preşedintele ţării.

„Doamne, nu, nici nu se pune problema! Nu”, a explicat Dăncilă.

Dăncilă: Iohannis nu va pune un alt premier PSD. Ponta vrea să ne distrugă. Candidez la prezidenţiale şi dacă trece moţiunea. Nu renunţ la şefia PSD

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a făcut pe 1 octombrie apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a preşedintelui Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general Mihai Fifor.

”După ce a fost arestat nu am mai avut absolut nicio discuţie cu domnul Dragnea”, a precizat actualul preşedinte al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite