Dăncilă a intrat în campanie: Salut impozitarea pensiilor speciale. E o măsură de echitate socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la începutul şedinţei de Guvern, că susţine proiectul de lege iniţiat de Eugen Teodorovici (ministru de Finanţe) pentru impozitarea pensiilor speciale. „Pensii speciale nu înseamnă privilegii speciale“, susţine Dăncilă. Până acum, PSD a susţinut cu ardoare pensiile speciale, inclusiv cele pentru parlamentari şi aleşii locali.

„Salut proiectul de lege depus de ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici la Parlament privind impozitarea pensiilor speciale. E o măsură justă, de echitate socială. Pensiile speciale nu înseamnă privilegii spaecile. În această cheie trebuie analizat proiectul de lege, care nu are scopul de a aduce mai mulţi bani la bugetul de stat“, a spus Viorica Dăncilă. 

Premierul i-a cerut din nou preşedintelui Klaus Iohannis să numească miniştrii propuşi de Guvern. „Fac apel către preşedintele Iohannis să lase deoparte jocurile politice şi să renunţe la blocarea Guverului pentru a nu afecta funcţionarea instituţiilor statului“, a spus Dăncilă. 

Premierul Viorica Dăncilă a propus trei parlamentari ALDE pentru portofoliile rămase vacante, în ciuda faptului că formaţiunea condusă de Tăriceanu a ieşit de la guvernare. Graţiela Gavrilescu se întoarce la Ministerul Mediului după doar două săptămâni de Opoziţie. Ioan Cupă a fost propus pentru Energie, în timp ce Ştefan Băişanu pentru Relaţia cu Parlamentul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite