Dăncilă, după înfrângerea din Parlament: Îi cer preşedintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorica Dăncilă, premierul demis în urma moţiunii de cenzură, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis e vinovat de tot acest „haos” şi că aşteaptă de la acesta o nominalizare cât mai rapidă.

„Mulţumim cetăţenilor care ne-au acordat încrederea în 2016 şi mulţumim celor care ne-au susţinut şi ne-au stat alături pe durata acestui mandat. Am guvernat pentru oameni, pentru România şi pentru mai bine. Aşa cum am mai spus, nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare cu rezultate, o guvernare eficientă, orientată spre români şi bunăstare, spre măsuri de sprijin pentru toate categoriile sociale şi progres economic pentru ţară”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă. 

„Am guvernat mai bine decât guvernele de dreapta şi aşa o vom face de fiecare dată când vom avea acest mandat. Noi nu ne-am bătut joc de oameni niciodată, nu le-am tăiat veniturile, nu i-am discriminat şi nu i-am aruncat în sărăcie. Îmi doresc, spre binele acestei ţări, să nu ajungem să retrăim vremurile guvernării PDL.Respectăm decizia Parlamentului de astăzi şi aşteptăm propunerea de guvern şi un program de guvernare serios şi coerent. Îi cer preşedintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde”, a completat premierul demis. 

„Partidul Social Democrat îşi va continua lupta pentru români, îşi va urmări proiectul pentru ţară şi va lupta, în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru ca această alianţă a nepriceperii, a austerităţii şi a oportunismului să nu ajungă să facă României tot răul de care e în stare.PSD nu e o opoziţie facilă şi o vor simţi curând. Să îi vedem la treabă! Aşteptăm astăzi formula guvernamentală şi programul de guvernare!”, a conchis Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite