Dăncilă, după ieşirea din politica mare: E mai puţină presiune. Am făcut de sărbători sarmale, caltaboşi, chiar şi cârnaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Viorica Dăncilă a vorbit despre activitatea ei după ce a fost demisă din funcţia de şef al Guvernului şi s-a retras din fruntea PSD. Dăncilă a povestit că de aceste sărbători a avut timp să gătească şi că e mai puţină presiune asupra ei.

„Mai puţină presiune, mai puţine probleme, crize de gestionat... Este o schimbare majoră. În momentul în care eşti preşedinte de partid, în care conduci executivul, timpul rămas pentru viaţă personală este foarte scurt. Nu pot spune dacă este mai bine sau mai rău... Fiecare poziţie ocupată presupune avantaje şi dezavantaje”, a declarat fostul premier, citată de Digi24. 

De asemenea, întrebată dacă a avut timp să gătească de sărbători, Viorica Dăncilă a precizat că a putut să se ocupe şi de acest lucru.  

„Produse tradiţionale româneşti: sarmale, caltaboşi, chiar cârnaţi am făcut. Am primit aprecieri din partea familiei”, a completat fostul lider de la Palatul Victoria.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite