Dăncilă, huiduită şi la „Sâmbra Oilor“: Nu huiduielile ne fac mai buni români. Am fost la biserică. Adevăraţii români îi respectă pe cei cu ghiocei la tâmple

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă la Sâmbra Oilor FOTO gov.ro
Viorica Dăncilă la Sâmbra Oilor FOTO gov.ro

Viorica Dăncilă nu a scăpat nici la "Sâmbra Oilor" de protestari. Premierul a ţinut un disucrs în care a început să laude realizările şi investiţiile făcute în zonă, moment în care a îneput să fie huiduită. "Huiduielile nu ne fac mai buni români", a reacţionat Dăncilă.

"Dragi români, adevăraţi români, înainte să vin aici, am mers la biserică şi preotul ne-a vorbit foarte frumos despre credinţă, despre credinţa în Dumnezeu, credinţa că binele învinge întotdeuana răul, credinţa că oameni adevăraţi, românii adevăraţi, sunt oameni harnici, cum sunteţi dvs în această regiune. Despre credinţa că nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni români", a spus Dăncilă, pornind un val de huiduieli, potrivit stiridiaspora.ro

Dăncilă la Sâmbra Oilor FOTO gov.ro

Dăncilă nu s-a lăsat, însă, intimidată şi şi-a continuat discursul. "Despre credinţa că adevăraţii români sunt oameni care îşi bazează atitudinea pe argumente, despre credinţa că violenţa verbală sau chiar fizică nu ţine loc de argumente şi nu este specifică poporului român. Adevăraţii români sunt oameni care poartă în suflet tricolorul, oameni harnici, respectuoşi,  care îi repsectă pe cei cu ghiocei la tâmple. Eu ca prim-ministru al României, cred în aceşti români", a mai spus Viorica Dăncilă.

Dăncilă la Sâmbra Oilor FOTO gov.ro

Premierul a terminat discursul făcând diferenţe între "românii adevăraţi" şi ceilalţi.

"Sper că cei care nu au învăţat nimic şi care se comportă într-un mod neadecvat la o sărbătoare atât de frumoasă, să înveţe de la dumneavoastră ce înseamnă respectul şi ce înseamnă un bun român. Sper să vă alăturaţi guvernului României şi împreună să creionăm un viitor bun pentru români. România nu mai poate aştepta. România vrea un viitor mai bun acum pentru că am aşteptat destul şi cred că acest lucru îl putem face noi toţi prin întoarcerea la bunul simţ, la tradiţii, la românii adevăraţi. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulţumesc! La mulţi ani!", a conchis Viorica Dăncilă, la "Sâmbra Oilor" din Certeze, Satu Mare, înainte să facă o baie dde mulţime printre susţinători.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Agriculturii Petre Daea au fost, duminică, la Certeze, judeţul Satu Mare, unde a avut loc festivalul "Sâmbra Oilor".

Dăncilă la Sâmbra Oilor FOTO gov.ro
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite