Dăncilă explică greşeala „douăzeci-douăzeci“: Am lucrat nouă ani la Bruxelles, la noi aşa se spunea. E normal să încerci să duci acest lucru mai departe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a explicat, la România TV, de ce a pronunţat „douăzeci-douăzeci“ atunci când a vorbit despre CampionatuluI European de fotbal din anul 2020, ea susţinând că la Bruxelles se spune „Euro douăzeci-douăzeci“, iar după nouă ani în care a fost europarlamentar „este normal să încerci să duci mai departe acest lucru“.

"Să ştiţi că foarte mulţi au spus că au văzut în acest lucru o greşeală. Gândiţi-vă că eu sunt de nouă ani la Bruxelles. La Bruxelles există Orizont douăzeci-douăzeci, Euro douăzeci-douăzeci. Când nouă ani ai vorbit aşa, este normal ca acest lucru să încerci să îl duci mai departe. De acum încolo voi zice 2020", a spus Dăncilă, într-un interviu difuzat luni seară de România TV.

Viorica Dăncilă şi-a atras critici după ce la începutul unei şedinţe de Guvern a vorbit despre modernizarea Stadionului Giuleşti în perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care l-a pronunţat "douăzeci-douăzeci“. " (...) adoptăm, în perspectiva Euro douăzeci-douăzeci şi hotărârea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-econimici pentru modernizarea şi consolidarea Stadionului Giuleşti, realizat de Compania Naţională de Investiţii“, a spus premierul Viorica Dăncilă.

vezi minutul 1.35

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite