Dăncilă e lăudată de propaganda rusă după vizita din SUA. „Remarcabil succes internaţional. Este cel mai potrivit candidat la preşedinţia României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a fost lăudată de Sputnik, organul oficial de propagandă rusească, care precizează că vizita sa în SUA pentru Conferinţa AIPAC este un „remarcabil succes internaţional”.

„Premierul Viorica Dăncilă şi-a valorificat excelent vizita în SUA printr-o întrevedere cu preşedinta Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, democrata Nancy Pelosi. Deci, Dăncilă a făcut un pas important, printr-o conexiune şi cu tabăra democrată, cea mai apropiată ideologic de PSD. Din surse guvernamentale, aflăm că este prima întrevedere din ultimii 10 ani a unui înalt demnitar român cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor”, semnează Dragoş Dumitru, fost deputat PRM, în Sputnik.

Materialul reia declaraţiile făcute de Viorica Dăncilă privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, precum şi interveţiile la unele canale de televiziune, fără să menţioneze şi reacţiile externe şi interne stârnite de anunţul premierului român. Totodată, Sputnik subliniază că Dăncilă a avut o „replică zdrobitoare pentru Iohannis”, fără să precizeze concret la ce se referă replica.

„Încheiem cu aceeaşi constatare: pe zi ce trece se dovedeşte că am avut dreptate, în ciuda atacurilor mass media, iar Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru preşedinţia României – iar recunoaşterea sa internaţională devine din ce în ce mai amplă” conchide articolul semnat de Dragoş Dumitru în Sputnik.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite