Dăncilă, despre scandalul din Camera Deputaţilor: Cred că trebuie mai multă responsabilitaate din partea celor care azi s-au implicat în acel joc de teatru

Dăncilă, despre scandalul din Camera Deputaţilor: Cred că trebuie mai multă responsabilitaate din partea celor care azi s-au implicat în acel joc de teatru

FOTO Arhivă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, referindu-se la scandalul din Camera Deputaţilor după ce opoziţia a cerut revocarea lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache din conducerea acestui for, că trebuie mai multă responsabilitaate din partea celor care s-au implicat în acel joc de teatru, apreciind că nu este benefic să se facă atât circ când Guvernul se află la Bruxelles.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am încercat să am o abordare cât mai neutră,  că lucrurile se vor rezolva, că nu avem nicio problemă din punct de vedere al majorităţii, dar cred că trebuie mai multă responsabilitate din partea celor care astăzi s-au implicat în acel joc de teatru din Parlamentul României. (...) Nu cred că este benefic ca în timp ce Guvernul este la Bruxelles, în Parlament să se facă atât circ", a declarat Dăncilă la Antena 3.

Ea a spus că acesta nu i se pare "un locru corect, un lucru normal".

„Tocmai am văzut cum nu trebuie să ne comportăm", a spus Dăncilă, subliniind că atunci când vrei alt Guvern, "trebuie să câştigi încrederea oamenilor".

„Nu prin jigniri încerci să schimbi un Guvern", a adăugat premierul, spunând că recurg la astfel de gesturi "cei care s-au învăţat că pot veni la guvernare fără să aibă un suport popular".

Viorica Dăncilă a ţinut să remarce că doar doi europarlmentari reprezentând opoziţia au fost prezenţi la întâlnirea cu membrii Executivului.

Liderul de grup al PNL din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a anunţat miercuri, după o şedinţă cu scandal, că Liviu Dragnea şi Florin Iordache sunt revocaţi din funcţiile deţinute în conducerea Camerei Deputaţilor, urmând votul final pentru proiectele privind revocarea lor din funcţie. ”Majoritatea PSD-ALDE condusă de Liviu Dragnea şi umilii interpuşi ca Florin Iordache şi Eugen Nicolicea a fost astăzi spulberată în Camera Deputaţilor”, a spus Turcan. În schimb, deputatul social-democrat Florin Iordache susţine că schimbarea preşedintelui Camerei Deputaţilor se poate face doar la solicitarea liderului de grup.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: