Dăncilă, despre restructurarea Guvernului: Vom vedea la primul Comitet Executiv al PSD cum vor evolua lucrurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a declarat că rămâne de văzut cum vor evolua discuţiile în primul Comitetul Executiv Naţional şi în urma acestora va fi luată o decizie în ceea ce priveşte restructurarea Guvernului. Premierul a precizat că importante acum sunt alegerile europarlamentare.

„Nu am mai discutat la Comitetul Executiv naţional despre acest aspect. Cred că pentru noi acum sunt importante alegerile europarlamentare. Este foarte important să ne susţinem candidaţii, pe Natalia Intotero din această regiune. Cred că acesta este primul obiectiv. Vom vedea cum vor evolua discuţiile în primul Comitet Executiv Naţional”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică la Lupeni, citată de Mediafax.

Şeful Executivului afirma, vineri, că aşteaptă motivarea preşedintelui Klaus Iohannis în cazul refuzului celor trei miniştri pentru a vedea care au fost cauzele de legalitate care au stat la baza deciziei.

O parte dintre social-democraţi vor o restructurare a Guvernului prin votul Parlamentului. Referitor la subiect, Liviu Dragnea declara, pe 25 aprilie, că există o majoritate clară în Parlament şi premierul Viorica Dăncilă poate apela oricând la varianta restructurării prin votul Parlamentului, dar că nu îşi permite să forţeze premierul, dacă nu vrea varianta menţionată.

.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite