Se ascut ghearele în PSD. Dăncilă, despre o posibilă confruntare cu Carmen Dan: Aşa e în democraţie. Unii te critică, alţii te apreciază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider PSD Viorica Dăncilă a declarat vineri că nu se simte ameninţată de Paul Stănescu şi de Carmen Dan, după ce aceştia din urmă au criticat-o în repetate rânduri în ultima vreme. De asemenea, fostul premier a subliniat că nu îi este teamă că Carmen Dan ar putea candida şi ea la şefia Organizaţiei de Femei a partidului şi a adăugat că „mi-ar plăcea să candideze”.

Întrebată dacă se simte ameninţată de Paul Stănescu şi Carmen Dan în contextul declaraţiilor acestora din ultima perdioară, Viorica Dăncilă a afirmat că a avut deja o discuţie cu liderul PSD Olt şi că „lucrurile se vor aşeza”.

„Aşa e în democraţie. Unii te critică, alţii te apreciază. Nu mă simt ameninţată. Nu voi proceda în acelaşi mod. Dacă am ceva de reproşat le voi spune. Am avut o discuţie cu Paul Stănescu, cred că lucrurile se vor aşeza. E normal după alegeri să existe şi voci care să conteste în partid”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Aceasta a respins apoi acuaţia că ar fi făcut un blat cu preşedintele Klaus Iohannis în privinţa candidaturii sale la prezidenţiale, motivând că ea nu ar fi avut nimic de câştigat din asta. Mai apoi, în ce priveşte o posibilă candidatură a lui Carmen Dan la şefia organizaţiei de femei, Dăncilă a spus că nu îi este teamă şi că votul colegelor va fi cel care va decide următoarea conducere.

„Mi-ar plăcea. Mi-ar place să candideze nu numai Camen Dan. Oricine. Asta e democraţia. În fond, încrederea colegelor va fi cea care stabili cine conduce în următoarea perioadă organizaţia de femei. De foarte multe ori e uşor să critici. E foarte uşor să arunci vina pe celălalt. Să vezi anumite defecte, decizii greşite. Dar cred că ar trebui în primul rând să ne facem o analiză a propriului nostru comportament. A ceea ce am făcut, ceea ce n-am făcut pentru partid şi când spun acest lucru nu mă refer neapărat la Paul Stănescu, ştim că este un preşedinte puternic la Olt, mă refer la anumite aspecte care arată că de fapt avem o dublă apreciere”, a mai relatat fostul lider PSD.

Mai departe, Dăncilă a precizat că a ţinut partidul unit în momente dificile şi că „sunt convinsă că şi Marcel Ciolacu va ţine partidul unit în continuare”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite