Dăncilă, despre greşelile de exprimare: Eram timorată de anumite persoane din jur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vorica Dăncila şi Anca Alexandrescu FOTO Mediafax
Vorica Dăncila şi Anca Alexandrescu FOTO Mediafax

Premierul Viorica Dăncilă a explicat luni că frecventele greşeli de exprimare din trecut au fost cauzate de faptul că trebuia să meargă pe o linie „care nu era confortabilă” şi că era „timorată” de „anumite persoane” din jurul său.

Preşedintele interimar PSD a vorbit la „Marius Tucă Show” despre greşelile frecvente de exprimare pe care le făcea în trecut şi a explicat că „au fost mai mulţi factori”. De asemenea, Dăncilă subliniază că în discursurile sale era „timorată” şi că „trebuia să merg pe o anumită linie care nu era confortabilă pentru mine şi cu care nu mă puteam identifica”. Fără să dea nume, premierul a făcut apoi referire şi la „anumite persoane” din jurul său care i-ar fi cauzat această stare.

La finalul lunii trecute, premierul a dat-o afară din partid pe Anca Alexandrescu, după ce la începutul lunii a înlăturat-o şi din Guvern. „Exclus să mai colaborez cu ea”, sublinia Dăncilă. Anca Alexandrescu se ocupa de comunicarea PSD, fiind trimisă la Guvern de Liviu Dragnea pentru a supraveghea activitatea premierului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite