Dăncilă, despre atentatele din 11 septembrie: Este un moment pe care nu avem voie să-l uităm. Avem datoria de a lupta neîncetat împotriva terorismului

Dăncilă, despre atentatele din 11 septembrie: Este un moment pe care nu avem voie să-l uităm. Avem datoria de a lupta neîncetat împotriva terorismului

Viorica Dancila FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri pe Facebook că astăzi se împlinesc 18 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, subliniind că „este un moment pe care nu avem voie să îl uităm”. Premierul a adăugat apoi că „avem cu toţii datoria” de a lupta împotriva actelor de terorism şi de a sprijini instaurarea păcii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi se împlinesc 18 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, oribila tragedie care a luat mii de vieţi şi care a zdruncinat o lume întreagă. Sunt astăzi tineri care privesc chipurile părinţilor doar în poze, sunt fraţi şi mame îndurerate, sunt suflete sfâşiate de dor şi greutate. Le doresc linişte, alinare şi putere tuturor celor care au pierdut pe cineva drag în astfel de nenorociri.

Este un moment pe care nu avem voie să îl uităm, aşa cum nu avem voie să închidem ochii în faţa violenţei extreme, a actelor criminale, a celei mai josnice forme de laşitate. Avem cu toţii datoria de a lupta neîncetat împotriva actelor de terorism, de a ne continua eforturile şi a ne întări sprijinul pentru instaurarea păcii şi a stabilităţii durabile la nivel mondial”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: