Dăncilă apără reacţia agresivă a lui Dragnea: Şi oamenii politici sunt tot oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Mediafax.
Foto: Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a comentat, joi, reacţia nervoasă, la adresa jurnaliştilor, a liderului PSD, Liviu Dragnea, spunând că „şi oamenii politici sunt tot oameni” şi că fiecare om are probleme din care se poate enerva.

„Nu sunt membru al Parlamentului României, nu am fost la Parlament, vorbesc cu domnul Liviu Dragnea, este preşedintele PSD. Nu ştiu acest lucru, ieri am avut o zi foarte plină, azi am avut o zi foarte plină la Guvern. Ştiţi cum este, fiecare dintre noi... să luăm în calcul că fiecare om are probleme, adică se poate enerva, sunt lucruri care-l enervează. Şi oamenii politici sunt tot oameni şi pot avea astfel de ieşiri şi pot avea astfel de reacţii”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, joi, la finalul vizitei pe care făcut-o la târgul cu profil agricol INDAGRA.

Liderul PSD a mai avut miercuri două ieşiri dure la adresa jurnaliştilor, după ce a fost întrebat despre proiectul de lege referitor la executarea pedepselor acasă. 

„Cu ce dracu mă ajută pe mine, domnişoară? Că m-am enervat. M-am săturat! În afară de mine mai sunt oameni în ţara asta? Pe ei nu îi întrebaţi? M-am săturat. Orice lege mă favorizează pe mine. Sunt şi eu om şi mi-ajunge. M-am săturat“, a declarat Liviu Dragnea, întrebat ce părere are de lege adoptată de Senat privind puşcăria în sufrageria, de care ar beneficia persoanele cu condamnate cu executare la maximum cinci ani de închisoare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite