Dăncilă anunţă discuţii cu Tăriceanu şi Ponta pentru prezidenţiabilul PSD. Când va avea loc întâlnirea

Dăncilă anunţă discuţii cu Tăriceanu şi Ponta pentru prezidenţiabilul PSD. Când va avea loc întâlnirea

Viorica Dăncilă. FOTO Alşexandru Dobre / Mediafax

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat că se va întâlni, luni, cu liderii Pro România şi ALDE, respectiv Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, pentru a discuta despre alegerile prezidenţiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am vorbit la telefon, nu am reuşit să avem o discuţie care să vizeze alegerile prezidenţiale. Cu siguranţă voi avea o discuţie atât cu domnul Tăriceanu, sper că şi cu domnul Victor Ponta. Cred că dialogul este foarte important. Îmi doresc o coaliţie a celor trei partide pentru a susţine candidatul la prezidenţiale”, a anunţat Viorica Dăncilă, la Bistriţa.
 
Liderul PSD a afirmat că întâlnirea va avea loc luni. „Eu cred că luni, pentru că marţi avem prima data Birou Permanent Naţional, apoi Comitet Executiv Naţional şi trebuie să intrăm în aceste foruri statutare deja cu concluzii, cu o discuţie avută cu liderul ALDE şi liderul Pro România, astfel încât să putem lua deciziile care se impun pentru perioada următoare”, a adăugat Dăncilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: