Dăncilă: Aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine şi cum ne creştem copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, susţine că alegerile de duminică sunt ”despre ce punem pe masă mâine şi cum ne creştem copiii într-o ţară din care să nu mai vrea să plece”.

Dăncilă a abordat din nou tema tăierilor de pensii şi salarii şi a vorbit despre ”prea mulţi oameni politici ai dreptei care cred că România e oarbă şi nu îi vede aşa cum sunt - meschini şi plini de dispreţ”.

„Dragi români, Am văzut în ultima perioadă prea mulţi oameni politici ai dreptei care cred că România e oarbă şi nu îi vede aşa cum sunt - meschini şi plini de dispreţ, care cred că ţara noastră e amorţită şi că efectele dezastruoase ale măsurilor lor crude nu se vor face repede simţite. Ei cred că ne-am pierdut mândria de a fi români şi voinţa de a mai lupta ca să ne fie bine aici, la noi acasă. Că pot tăia pensii şi salarii, că ne pot închide spitalele şi că ne pot împovăra din nou cu taxe şi impozite.

Că pot pune toată puterea în mâna unui singur om care să confişte România ca pe propria feudă, care să îngenuncheze românii, an după an, până îşi pierd libertatea, speranţa şi încrederea că mai există instituţii şi conducători care să poată face ceva pentru ei”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale consideră că ”ţara noastră nu e oarbă, nici amorţită, iar în piepturile noastre bate aceeaşi inimă de român, care a ştiut şi a putut întotdeauna să îşi schimbe soarta”.

”Dragi români, aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine şi cum ne creştem copiii într-o ţară din care să nu mai vrea să plece. Sunt despre România ca stat democratic şi european care merge înainte, nu înapoi, spre dictatură. Sunt despre libertatea şi drepturile pe care le avem aici, pe pământul nostru. La votul de duminică, alegeţi să ţineţi capul sus în faţa celor ce vor să ne îngreuneze traiul, în faţa acestui monopol al puterii care ameninţă să se instaureze! Alegeţi să-i judecaţi pe cei ce vă cer votul după ce au făcut în aceşti ani şi cât respect v-au arătat!”, a mai scris Dăncilă.

Aceasta afirmă că ea şi PSD rămân alături de români şi de România.

”Nu vom înceta niciodată să luptăm pentru o zi de mâine mai bună, în care niciun român nu stă cu teama că Iohannis şi ai lui îi vor lua şi ultimii bani de mâncare sau medicamente. Noi credem în dreptul la un trai decent şi credem în viitorul mai bun al României! Dragi români, duminica aceasta, votaţi cu inima, pentru prezent şi viitor, pentru noi şi generaţii”, a mai scris Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite