Dan Voiculescu, din puşcărie: Ura lui Băsescu mă face mai puternic, mai demn, mai curajos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Voiculescu scrie, din celulă, pe blogul personal, într-o postare intitulată „Familia“, ce se vrea a fi o radiografie interioară, o introspecţie, că „ura lui Băsescu îl face mai puternic“.

Într-un text postat duminică, Dan Voiculescu, condamnat la 10 de ani de închisoare, amestecă trei teme fundamentale: familia, scrisă cu literă mare, iubirea şi ura.

„În ultima perioadă m-am gândit, în mod egoist, la mine. Însa gândindu-mă la mine, fără să vreau am ajuns să mă gândesc la voi, la familia mea. Dar aceste gânduri îmi aparţin şi nu este cazul să le fac publice. Am noroc de foarte multă iubire – pe care o simt cu toată fiinţa mea – din partea familiei. De asemenea, mă simt norocos că am puterea să nu fiu afectat de ura vrăjmaşilor. În schimb, după ce am stat de vorba cu voi, cei dragi din familia restrânsă, familia mare şi familia foarte mare, am ajuns cu gândul la ticăloşi, fiinţe fără onoare, invidioşi şi răzbunători. Ura lui Băsescu mă face mai puternic, mai demn, mai curajos“, notează Dan Voiculescu.

După aceste scurte accente emoţionale, Dan Voiculescu devine pragmatic: vorbeşte de taxe, de bani, de locuri de muncă.

„Întorcandu-mă la mine, m-am gândit la rezultatele muncii mele care au fost întodeauna la vedere, transparente oricând, pentru oricine. Sute de milioane de euro taxe şi impozite plătite la stat (conform datelor disponibile pe site-ul ministerului de finanţe – 326 de milioane de euro numai în ultimii 10 ani), zeci de mii de locuri de muncă în companiile pe care le-am fondat, cel mai puternic grup românesc de presă urmărit zilnic de cca 10 milioane de români, fundaţii cu scop umanitar dar şi cu scopul promovării inteligenţei şi performanţei tinerilor (5.000 de tineri talentaţi susţinuti de Fundaţia pentru Dezvoltarea României)“, mai scrie patronul Antenelor.

În final, se întoarce la familie. „Evident însa că cea mai mare realizare rămane Familia, copiii mei minunaţi, nepoţii mei dragi şi prietenii mei de suflet (unii dintre ei ca şi copiii sau fraţii mei). Simt că misiunea mea e departe de a se fi încheiat. Am îndeajuns de multe resurse interioare pentru a gândi şi concretiza lucruri“, conchide Dan Voiculescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite